Bodegon el Biberon – min favorit tapas restaurang i Las Palmas

När det kommer till mat och dryck och främst tapas har Gran Canaria och Las Palmas ett enormt utbud av restauranger. Jag älskar verkligen tapas och går väldigt gärna till Bodegon el Biberon när jag är i Las Palmas.

Det är egentligen en väldigt enkel kanarisk restaurang, men med ett stort utbud av goda tapas, bra priser och trevlig personal.

Tjejmiddag

Igår kväll var jag och några av mina söta kollegor där och åt en riktigt god middag. En riktigt trevlig kväll som bara gav så mycket positiv energi.

Tapas

Valet för kvällen föll på marinerade vitlöksräkor, avokadosallad, marinerad halloumiost, de populära kanariska potatisarna – papas arugadas med mojosås och aioli.

Det ser kanske ut som lite mat, men vi var tre tjejer som delade på denna menyn och åt även ett bröd med aioli innan middagen och visst blev vi alla mätta.

Dessert

De är inte bara bra på tapas här utan har en enormt god efterrätt. Efterrätten är som en cheesecake men med kolasås i botten och toppad med maräng – så galet god.

Prisvärd

Restaurangen är i mina ögon väldigt prisvärd. En middag för oss med tapas, två glas vin och dessert kostar ca 20 Euro/pp.

Jag längtar redan tills jag får gå hit igen. Maten är verkligen så god.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.