Home Sweet Home…

Nu är jag äntligen hemma igen och ledig! Vilken vecka, har ni hängt med i svängarna? 3 dygn har jag ”bara” vart borta men har ju hunnit med och vart lite här och var men är nu i alla fall ledig tills på måndag, så det ska bli skönt med lång ledig helg! Var så himla trött imorse när jag skulle flyga hem ifrån Göteborg passivt med SAS.

20140117-114735.jpg

Ingen blev gladare idag när det bjöds på GRATIS frukost & kaffe på flyget! Hade ingen aning om det! Det var så tidigt imorse så jag hoppade hotell frukosten och sov istället!

20140117-114906.jpg

Nu ska jag strax hämta lilla älsklingen och njuta av ett vintrigt och vackert Stockholm 🙂 Trevlig helg vänner! Vi har så mkt roligt att se fram emot i helgen… Så kika in om du är nyfiken 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *