Santa Cruz de Tenerife

Besöker man Teneriffa och vill se mer av vad ön har att erbjuda tycker jag definitivt man ska besöka öns huvudstad Santa Cruz.

20140116-225723.jpg

Nu har jag tyvärr inga direkta tips från staden eftersom jag var där bara dryga 13h… Kom dit igår kväll och åkte före lunch tid idag. Å jag hann bara med en kort promenad och handla med mig lite spanska specialitéer hem. Men det är en typisk spansk storstad som är riktigt mysig.

20140116-225938.jpg

Teneriffa är ju även väldigt kända för sina Drakblodsträd, minns jag sedan jag var guide på ön för 13 år sedan och körde Teneriffa runt var och varannan vecka. Jag ska tillbaka till ön nästa vecka och hoppas hinna bjuda er på flera tips om ön då.

Har du varit på Teneriffa? Gillar du ön?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.