Ibland blir det inte som man tänkt sig…

…maken blev ju magsjuk natten till idag och kunde inte ens gå av båten i Helsingfors… Så vi fick tyvärr ställa in hälften av våra planer… Vi skulle ju egentligen stanna en natt i Helsingfors och bo på ett jätte mysigt hotell och göra Helsingfors två dagar, med massor av roliga aktiviteter.


Men maken kunde tyvärr inte ta sig av båten idag… Så Silja Line var fantastiska och hjälpte oss med en ny lyx hytt fast insides, trots att det var fullbokat på hemresan. En stor eloge och ett stort tack för den fantastiska servicen och personalen som hjälpt oss med allt!

Jag och Oscar gjorde Helsingfors själva och besökte Naturhistoriska museet, åkte på lite sightseeing och shoppade. En riktigt mysig dag trots allt.


Helsingfors är verkligen en riktigt mysig stad, så jag hoppas verkligen på ett snart återseende!

Vi har haft en riktigt mysig kväll ombord på båten oxå och jag ska göra min sista tax free shopping nu innan jag blir alltför trött! Missa inte mina Helsingfors tips senare. Har mycket mer att blogga om, men ska njuta det sista av resan nu!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *