Sportlovskul på Birka Cruise

Sportlovskryssning är verkligen perfekt att dra iväg på med barnen och passar ju alla åldrar. Jag tror en 2,5 åring har minst lika skoj som en 12-åring fast på olika sätt!


Det finns ju ett stort utbud av aktiviteter och det absolut bästa för barnen eller det som Oscar gillade mest idag var ju såklart badet. Vi badade, badade och badade. Han gick från den ena poolen till den andra 😉


Vi badade såklart samtidigt som Oscars vän Elias (Jennys son). Så de tyckte det var skoj. Perfekt förmiddagsaktivitet. Vi gick dit direkt efter frukost och badade en dryg timme.


Sen hann vi även med att gå till konferens rummen där de hade pyssel för barnen. Oscar hittade snabbt en Byggare Bob teckning som han ville måla och sen såg han att de andra barnen satte upp sina teckningar på väggen och ville såklart oxå göra likadant. Det bjöds även på bland annat skattjakt, T-shirt målning, ansiktsmålning, godis bingo och filmvisning som vi missade. Eller vi prioriterade helt enkelt att bada rätt länge på fm och sen sov ju båda killarna middag efter lunch när vi var på härligt och avkopplande SPA.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *