Enjoying Life Girls

I veckan var jag även bjuden på en pressträff ombord på Viking Line där de presenterade sin nya marknadsundersökning Enjoying Life 2013.


Den handlar om hur kvinnor helst spenderar sin egentid med sina tjejkompisar! Hur intressant som helst. Ett smart tips om man ska ha en grym tjejkväll är ju såklart att åka iväg med sina tjejkompisar på en 22-timmars kryssning, så man verkligen hinner umgås och prata om livet utan att bli störd och ev få en extra sovmorgon på köpet.


Viking Line lyxade verkligen till det för oss med bubbel & snittar och vi blev nog alla som var där riktigt sugna på att dra iväg på en tjejkryssning tillsammans!


Jag & Diana skålade i bubbel som vanligt med ett stort gäng härliga andra kvinnliga bloggare.


Sen fick vi höra en härlig intervju med Hanna Widell och fick med oss hennes nya bok Sex and the Mammaliv hem, så den ska definitivt läsas!

Bild lånad från Diana.

Prioriterar du mycket egentid med dina tjejkompisar? Mina vänner betyder mycket för mig, så jag ser till att ha egentid med tjejkompisar på nåt sätt varje vecka!

Spana också in

4 kommentarer

  1. Jag är nog lite för dålig på att ta mig den tiden !
    Mina nära vänner har jag ALLTID tid för om det behövs, men i vardagen kommer ofta löpningen i första hand nu för tiden när jag får en liten stund över.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *