Roligt för barn på Arlanda

När man ska ut och resa så är det ju en fördel om flygplatser är barnvänliga. Det måste jag ju faktiskt säga att Arlanda definitivt är.


Det finns faktiskt ”mini Junibacken” på hela tre olika platser på Arlanda flygplats och det är på inrikes terminalen 4, utrikes terminalens A- pir där gate 1-10 ligger och även mellan A och F-piren där vi höll till igår. Där fanns det här relativt stora lek pirat skeppet; Skepp O’hoj. Vi har faktiskt aldrig tidigare varit just där och lekt. Å det var minst sagt super populärt.


Det gick liksom att leka både i, under och på skeppet. Hur roligt som helst. Så där stannade vi länge. Precis vid Skeppet ligger även en leksaksaffär, med typiska svenska leksaker som Pippi Långstrump mm


Vi var även i väldigt god tid ute på Arlanda, jag avskyr att stressa, så vi gick runt och spanade på en massa flygplan, vilket Oscar älskar och fick även se Norwegians nya Dreamliner, så det var kul att se.

Det finns ju även en hel del barnvänliga saker att handla i tax freen liksom en barnklädes
affär med massa fina barnmärkeskläder.

Vad brukar du göra med barnen när ni reser ifrån Arlanda?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *