Flygresan till Mallorca

Flygresan till Mallorca var lång, 3h och 45 min så vi var ombord på flygplanet över 4h. . . Relativt lång flygresa för att vara Mallis.


Nackdelen med flygresan var att det var turbulens nästan hela tiden, så vi var tvungna att sitta med bältet på nästan hela tiden och det blev såklart lite jobbigt. Men vi fördrev tiden ganska bra ändå måste jag säga.


Han fick ett nytt pysselkit med Bilar. Det var både en pysselbok, kritor, klistermärken och lite andra småsaker i, så han lekte med det nästan hela flygresan. Jag hoppas det är lika populärt på vägen hem oxå!


Sen kollade vi oxå lite film och åt och drack gott såklart. Det var ju lördag kväll. Ska bli så spännande och se hur flygresan hem går. Det är ju definitivt mer ansvar att resa helt ensam med sitt barn, än när man har sällskap och även hålla reda på allt så man inte glömmer eller tappar något.

Brukar du flyga ensam med dina barn?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag skulle gärna flyga mer med mina barn 🙂 fast nu är mina tjejer i och för sig stora, så nu för tiden skulle det nog inte vara några problem. Såg mysigt ut iaf på fotona du visar 🙂 Kram

  2. Usch jag hatar verkligen turbulens. Vi flyger runt hela världen och min fästman är pilot men jag kan fortfarande inte komma över att det är läskigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *