Stockholm Spa och Hälsostudio

Ni som känner mig väl vet ju hur mycket jag älskar att gå på Spa och koppla av. Sen jag fick barn har jag varit på många olika spa men igår överraskade min fina vän Diana mig med 2 timmars spa hos Stockholms Spa och Hälsostudio. Super lyxigt var det verkligen. Man har liksom hela Spat för sig själva, så det var bara jag & Diana där.

20150114-094201.jpg

Jag fick börja med en 30-minuters energigivande massage medans Diana gjorde en bodyscrub från Kerstin Florian och njöt av bubbelpoolen, därefter var det min tur att njuta av en härlig scrub, bastu och bubbelpool. Riktigt avkopplande och skönt.

IMG_4963

Hon som masserade mig var verkligen helt fantastisk. Måste verkligen gå dit igen.

 

IMG_4958

Efter att vi båda hade fått massage och skrubbat oss, fick vi bubbelpoolen för oss själva en halvtimme och satt och tjattrade en massa. Då överaskade de oss med bubbel eftersom jag fyller år i veckan. Vi firade lite i förskott 😉

20150114-094216.jpg

Stockholm Spa och Hälsostudio är det absolut mysigaste spa´t  i Stockholm, om man vill ha det lite privat, lugnt och tyst och känns extra lyxigt då man har stället alldeles för sig själv. Perfekt för en möhippa eller om du vill överaska någon som tex fyller jämt eller varför inte boka relaxen för väninnemys. Jag & Diana sa att detta måste bli en tradition för oss. Vi måste bara dit snart igen. Avkoppling eller ett avbrott i vardagen för att energi ladda behöver vi nog alla titt som tätt. Idag är jag som en ny människa och hur pigg som helst.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *