Mini-Circus på Miniklubben

Eftersom Oscar precis har fyllt 3 år så är detta första gången som han kan och får vara med i Mini-klubben på Sunwing. När vi var på Sunwing Side East Beach i Turkiet i april fick han inte vara med eftersom han inte hade fyllt 3 år. Så idag var den lyckade premiären i Mini-klubben på Sunwing Kallithea Beach.


Idag var det Mini-Circus på Mini-klubben och anmälde Oscar på det igår och chansade att det skulle funka att vara utan mamma & pappa en dryg timme och det var inga problem att lämna honom.


Efter drygt 1h var vi välkomna tillbaka på Mini-circus. Så vi fick se en fantastisk show av barnen. Först kom det tigrar, sen ballerinor och sist men inte minst små söta clowner. Oscar var målad till clown och de spexade för oss i showen! Riktigt skoj att se så duktiga barn. Nu har vi anmält honom till imorgon oxå. Då tror jag det var Bernies Birthday Party om jag minns rätt. Alla dessa aktiviteter kostar 7 Euro styck. Men vi tycker verkligen det är värt det. Oscar får ha riktigt roligt med kompisar och vi får dessutom lite egentid!


Idag passade jag och maken på att ligga och läsa på vår underbara terrass och badade. Jag kan bara säga att det är underbart med semester.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.