Rhodos Stad med barn

Igår kväll åkte vi in till Rhodos Stad. Vi tog en taxi från Kallithea och åkte direkt till Rhodos Old Town och när vi kom fram var vi rätt hungriga så vi började faktiskt med att äta på en liten mysig grekisk taverna längs en av gatorna.


Såklart åt vi typisk grekisk mat. Min stora favorit är Souflaki med sallad, tzatziki och pitabröd och killarna åt Gyros. Riktigt gott!


Efter middagen strosade vi bara omkring och köpte glass. Super mysigt var det att gå och kolla i de små butikerna och promenera omkring på klapperstens gatorna upp och ner.


Hela Rhodos Gamla Stad är inhägnat som en ruin och väldigt mysigt. Helt klart ett måste att besöka när man är på Rhodos. Inga problem att promenera runt med barnvagn heller, vilket är perfekt även för småbarnsfamiljer. De senaste två gångerna vi har vart här har vi inte besökt stan, men när jag var här för 10 år sen bodde jag i Rhodos stad.


Vi hittade några grekiska barn som spelade fotboll och det tyckte Oscar var riktigt spännande att spana in. Han blev nog riktigt sugen att vara med oxå.


Ingen shopping blev det, men det fanns mycket att shoppa. Typiska grekiska souvenirer, kläder, skor, leksaker mm Men inget föll oss i smaken.

Gillar du att shoppa när du är på semester?

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *