Flyga med en nästan 3-åring

Flygresan till Turkiet för oss gick utomordentligt bra. På ett sätt tycker jag det är väldigt skönt att resa / flyga på kvällen. Men det är även jobbigt att komma fram till hotellet mitt i natten…

Vi skulle lyfta från Arlanda kl 18, men blev aningen sena. En flygresa på knappa 3,5h känns ju verkligen som à piece of cake när vi nyligen har flugit till och från Mexico.

Oscar satt som ett ljus i sin stol hela resan. Han var även väldigt trött så han satt mest och tittade på sin lilla DVD och kollade på Ice Age.


När maten kom in vid 20-tiden ville han inte ha mat. Han var alldeles för trött och somnade ca 20 och sov ca 1,5h sen tills vi landade. Men Lollo och Bernie maten är ju helt fantastisk. Det serverades barnvänlig mat iform av köttbullar och mos, bröd med både smör och mjukost till, russin, såklart ketchup som de flesta barn älskar och en liten efterrätt.


När vi kom fram var jag riktigt glad att vi hade hans nya trunki väska. Det var grymt för honom att sitta på den, eftersom han var så trött och jag drog honom på den. I Turkiet måste man ju visa passet och gå igenom passkontrollen, så det var riktigt lång kö och en evig väntan. Sen tog det relativ lång tid innan man fick bagaget oxå.

Flyga med en nästan 3 åring till Turkiet som bara är några timmar bort känns så enkelt. Underbart med en egen stol åt honom oxå. Jag minns för 10 mån sen när vi var i Turkiet i juni förra året, när han satt i mitt knä hela resan och var vaken. Det var jobbigare….!

Spana också in

3 kommentarer

  1. Visst är det så, en resa till medlehavet är verkligen ”piece of cake” jämfört med långflygningar till andra sidan jordklotet ! Dock gick flygningen till thailand i höstas över förväntan ! Viggo skötte sig riktigt bra trots att han började ledsna rätt rejält på slutet !
    Nu ser han däremot fram emot att flyga igen och vi har nog ungefär samma flygtider som er… Dit vid halv 6 på kvällen och hem igen vid 22, så jag misstänker att även v har en liten kille som kommer sova delar av resan när den största spänningen lagt sig !!
    Hoppas regn och åska har försunnit så ni får njuta av en härlig dag med massa sol och bad !! KRAM

  2. Å va roligt att få följa denna resa då vi bokat en resa dit i sommar med dottern som är 2 1/2 då!! Berätta allt;) Bra och dåligt, för- och nackdelar, maten, hotellet och poolerna!! Ja allt vill jag veta!

  3. Jag är lite nyfiken, jag reser till Aruba i november med min då 2,5 åriga son. Vi åker med VING. Får han automatiskt Lollo och Bernie-mat eller måste man beställa det? Har aldrig hört talas om det, men han älskar att se Lollo och Bernie på youtube ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *