Reimas nyheter

På Prat PR visade de även upp Reimas senaste vårkollektion med Angry Bird motiv som är vårens snackis. Men också deras höst- och vinterkollektion när de dessutom kommer med en ny logga på deras kläder och även säsongens färger av både höst och vinter kläder och skor. Mycket fint var det som jag skulle vilja ha till Oscar.


Reima är ju ett av våra favorit klädesmärken. Oscar har ju både vinteroverall och jacka ifrån Reima och även fina solskyddskläder ifrån dem. Å nu har jag precis beställt ett par sandaler ifrån Reima. Så de har verkligen de mesta till barn i alla åldrar.


Gillar du Reima? De har ju verkligen bra kvalité på sina kläder. Jag vet inte hur många gånger som jag har tvättat Oscars overall i vinter och den ser ändå ut som ny. Riktigt slitstark.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *