Röhnisch höstnyheter

Imorse var jag iväg på Röhnisch pressfrukost tillsammans med Jenny och Terese och spanade in deras höstnyheter. Woow vilka härliga träningskläder. Spana in de här söta volangdetaljerna på en snygg löparjacka och alla härliga färger på träningskläder. Å för er som inte gillar rosa så kommer en orange snygg reflexväst. Passar ju perfekt inför höstpromenader i mörkret eller för barnen som leker ute.


Jag gillar ju färger, så det var många härliga färger och såklart kommer deras snygga Shape tights i flera modeller.


För att inte tala om de snygga höst & vinterjackorna som kommer. Det stod ju verkligen Liniz på de rosa jackorna så snygga – Röhnisch rosa. Först ser jag fram emot en varm sommar, men även en varm vinter i alla fall med en värmande jacka 😉

Psst…inom kort kommer även en tävling i samarbete med Röhnisch 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Det är just det jag ÄLSKAR med Röhnisch – dessa starka färger kombinerat med söta detaljer !! Jag satt och kikade i webshoppen igår och ”önskade” mig lite nytt att svettas i 🙂 Bland annat några linnen nu när det förhoppningsvis snart blir lite varmare och ett par lite kortare ”hopp och studs tights” ( shape tights ) för jösses vilket underbart plagg – ALLT sitter ju kvar på rätt ställe 🙂
    Ha en skön dag vännen !!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *