Trunki resväska för barn

Inför vår semester har jag beställt en ny liten söt Trunki resväska åt Oscar ifrån Norrö Anywhere. Jag har faktiskt länge funderat på en sån, för de är så himla söta & praktiska, men i jag har faktiskt tyckt att de är lite dyra. Men just nu säljer Norrö Anywhere de för endast 349 kr, vilket jag tyckte var ett grymt bra pris!

Har dina barn någon egen resväska när de reser? Detta är ju faktiskt inte bara en resväska, utan en perfekt leksak också. Ni må tro vad Oscar var glad igår när vi kom hem och han hade fått denna väskan. Man kan sitta på den, åka på den själv, man kan dra honom – vilket han tyckte var jätte kul. Det medföljer även en liten brandmanshjälm och yxa till väskan. Perfekt att dra honom på den på flygplatser. Måttet är ju som en kabinväska, så man kan ju ha den som handbagage, likaväl som man checkar in den.

Norrö Anywhere har många smarta grejer när man ska ut och resa eller är på resande fot – check it out!


Psst inom kort kommer jag även att tävla ut en Trunki väska på bloggen – så håll utkik!

Spana också in

1 kommentar

  1. Viggo har en trunki nyckelpiga som han älskar och den packar han oavsett om vi ska resa länge eller bara för en natt 🙂 jag beställde den från e-bay i höstas för en struntsumma 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *