Litet resespotek

Nu börjar vår resa närma sig med stormsteg och jag börjar faktiskt bli lite små stressad inför packningen, nu när jag åker bort på jobb några dar! Häromdagen började jag inhandla ett litet reseapotek. Spontant så känns nässpray, Alvedon, Ipren och hans astma sprayer mest viktiga och då klarar vi oss nog en bra bit på vägen om han blir sjuk.


Såklart kommer en hel del tillkomma i mitt lilla resespotek, men en bra början! Vad ingår i ditt reseapotek när du reser med dina barn? Nåt som jag kanske inte har tänkt på?

Spana också in

6 kommentarer

  1. Ja vad har vi INTE med är snarast frågan. Men som barnläkare har man kanske lite större nytta av många mediciner som man annars inte ska använda utan att först ha fått en läkarbedömning. Lite alsollösning att tvätta småsår och steristrip att tejpa småsår för att slippa sy är ju alltid bra speciellt om man reser till något ställe där det är långt till närmsta läkarstation. Vätskeersättning har vi också alltid med. Och så massor av handsprit så klart.
    Kramar

  2. haha !! nej, nej nej !!
    ingen mer bebbe här ! Jag är fullkomligt nöjd och glad med bara en liten vilding 🙂
    Vårt reseapotek ser i princip ut som ert, men vi packar även ner cars plåster – väldigt viktigt enligt viggo och ”psykiskt” hjälper dem mot alla möjliga ”åkommor” 😉
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *