Mamma middag på Boqerian

Igår kväll var jag iväg på middag på Boquerian med några vänner från min Mammagrupp. Det är så himla roligt att vi är ett gäng tjejer som blivit riktigt bra vänner från mammagruppen. Vi har ju så mkt gemensamt, barn som är exakt lika gamla. Alla barn i vår Mammagrupp var födda i maj eller juni. Så det är så himla roligt att följa allas utveckling. Några av mammorna har ju redan fått sitt andra barn, så vi delar med oss av det mesta till varandra. Allt ifrån att hitta på roliga saker med barnen eller bara vi mammor till trots, sjukdomar och sömnlösa nätter, roliga mat & baktips och inte minst resetips. Alla älskar verkligen att resa så det blir mycket resesnack. Man behöver ju alltid prata av sig som mamma, känner du igen dig?! 😉


Vi avnjöt ett par glas vin och god tapas på Boquerian i Moodgallerian som är en himla mysig restaurang i Stockholm. Kan starkt rekommenderas.


Tyvärr hade jag stand by tidigt imorse så jag gick hem lite tidigare. Men ingen är gladare än jag idag när jag blev ledig. För nu väntar en pressfrukost på stan med en vän och i em ska jag ta med Oscar på en bok releasefest som min vän har! En riktigt rolig dag!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *