Patong Beach i Thailand

Har du aldrig varit i Thailand någon gång så är det nog väldigt svårt att välja vilket resmål man ska välja. Det finns ju en uppsjö av härliga öar och resmål som är helt underbara i Thailand. Jag har mesta dels vart i Phuket otaliga gånger och besökt flera olika resmål och stränder. Nu senast var jag mesta dels  i Patong Beach.


Ett resmål som jag inte direkt rekommenderar när man reser med barn är Patong Beach…. Stranden är lång men mesta dels helt full packad av folk. Det är heller inte särskilt lång grunt när man badar och vattnet känns inte så fräscht som det är på andra stränder. . .


På kvällarna hänger många thailändska barnfamiljer med sina barn på stranden och leker och spelar bollsporter.

Men ska du på semester till Thailand så finns så många finare och barnvänliga stränder / resmål än Patong Beach. Men klart Patong är värt ett besök en dag eller två för eventuell shopping.

Vad är ditt favorit resmål i Thailand OM du har varit i Thailand? Annars vart skulle du vilja resa i Thailand?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *