Phuket Carnival i Patong

Igår startade Phuket Carnival i Patong, som är 15-20 december.


Så när vi skulle gå och äta middag igår hamnade vi mitt i folkvimlet och avstängda gator med massor av folk!


De hade bland annat byggt upp en jätte scen på stranden med flera olika uppträdanden under hela kvällen. Häftigt!


Vi hamnade dessutom mitt i en parad som var väldigt roligt att se på!


Så är du i Phuket nu och inte vill missa carnevalen i Patong åk hit! Dock massor av folk överallt. Trångt att ta sig fram. Så vill du inte trängas med en massa människor, åk in efter 20 dec 😉 I fredags när jag gick in var det riktigt öde och lugnt så jag tänkte nästan, är det lågsäsong nu, men igår fick jag nästan en överdos av trängsel och folkmassa. Kan ju framför allt vara jobbigt när man går med barnvagn!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.