Rejält med solskydd i Thailand behövs!

Jag använder alltid ordentligt med solskydd när jag är i solen. Är livrädd att bränna mig. Det gör ju både ont, är inte direkt snyggt och ökar ju risken för hudcancer betydligt. . .


Med på denna resa fick dessa härliga solskyddsprodukter hänga med och spf 50 på hela kroppen faktiskt! Väldigt bra och sköna produkter som lätt går in i huden och dessutom luktar gott! Å jag har definitivt fått en lätt gyllenbrun färg efter 2,5 dagar här nere!

Psst.. Inom kort kan du även vinna härliga solskyddsprodukter här, så håll utkik 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hej. Jag maila dig igår. Insåg att jag vunnit ett nyårskit men insåg de kanske för sent? Ja is ånt fall är det som det är. Tyvärr.

    Men du verkar resa en hel del. Vi ska åka till Thailand i Februari 2014. Har tre barn som då är 5, (3 i mars 14) och 1½. Vilka ställen rekommenderar du? Vi tänker bara boka flygstol sen hyra hus där någonstans men vi vet ingenting om landet:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *