Frukt i massor!

En annan otroligt positiv sak med att bo på ett all inklusive hotell är all färsk frukt som finns hela tiden. Frukt är ju verkligen det perfekta mellanmålet och efterrätten och både jag & Oscar älskar frukt och äter massor av frukt hemma!


Å såklart har vi ätit ännu mer frukt här nere. Morgon middag kväll å lite där emellan! Det är så lyxigt att kunna välja bland en massa olika färsk frukt hela tiden.


En vanlig efterrätt tallrik för oss efter lunchen eller middagen. Oscars favorit är melon men även apelsin har smakat riktigt gott, passar ju bra när citrus säsongen snart kommer till Sverige oxå! Ofta när man är utomlands är ju frukt ganska dyrt…framför allt på större turist resmål. Så då är det ju toppen när det ingår 😉
Gillar era barn frukt?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *