VABruari is over – välkommen vår!

Underbart att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst. Sen har ju Oscar vart sjuk hela denna vecka i förskyln, hosta och feber. Men igår var han feber fri och fick gå till förskolan idag. För mig är det ju inte så enkelt att Vabba när jag väl har åkt iväg… Kan ju liksom inte bara dra hem från Karibien. Så denna veckan fick underbara maken köra allt hemma, men tack o lov har vi snälla farmor som oxå hjälper till mycket! Hur gör ni med VAB? Turas ni om? Eftersom jag jobbar relativt lite, och är hemma ofta lång ledig och en hel del stand byer så får faktiskt maken oftast VAbba när jag har jobb slingor på schemat. Det är ju bara jobb borta nov- början av april. Men som sagt farmor och mormor hjälper mkt.


Kvällen har varit super mysig. Jag & Oscar har bara myst hela kvällen med en massa gott. Bl.a. Goda ostbågar som jag vann och god mörkchoklad & the framför Tingeling, så gullig film. Är något sliten efter super lite sömn… Nu sitter jag fastklistrad och kollar på Lofsan på Gladiatorerna!

Trevlig fredagkväll.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Det är svårt med VAB tror jag, trots att man är två föräldrar, speciellt när barnen hamnar i sjukperioder… Då får man komma på en lösning som passar familjen, och där alla mår bra av det. Antingen att man delar på VAB, eller att ena föräldern tar mest, ifall det passar för jobbet bäst så. Själv har jag inte barn, men jobbar på förskolan, och har vänner som har barn. Sett lite olika lösningar på det….
    Hoppas ni får en toppenhelg nu när lillkillen är frisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *