Turkiskt bröllop!

Detta är helt galet men i flera dagar har de hållit på och fixat i hotellets stora trädgård med bord och stolar och idag byggde de upp en gigantisk scen. Så vi frågade vad som skulle ske och igår kväll var det ett stort bröllop!


Så himla fint har de gjort! Spana in bilderna. För mig är det helt ofattbart att ha ett så stort bröllop! För det första med såå många gäster… De kan ju knappt inte känna varandra. Å sen hur har man råd?! Vi hörde detta bröllop kostade ca 100 000 Euro alltså närmare 1 miljon… För EN kväll liksom…. Frågan är om det är värt det! Jag skulle hellre resa jorden runt varje år istället för att gifta mig så stort!


Men jag måste säga att det ändå vart både kul å häftigt att ha sett det. Vi satt på balkongen igår kväll och och spanade in det hela och lyssnade på den trevliga musiken. Storbilds skärmar fanns oxå så vi såg både brudpar & gäster!


Jag & Oscar gick på en promenad lite närmare och spanade. Men bilderna blev tyvärr Inge bra.


Ni ser kanske lite i alla fall hur maffigt det var. Oscar tyckte det var häftigt med alla lampor och ville höra på när de sjöng! Man fick framför allt se en massa när brudparet dansade nån turkisk dans hur länge som helst… Kanske var det brudvalsen?! 😉 Men när vi blev trötta så var det jobbigt att sova och höra musiken… Så det blev en sen natt…

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *