GRATIS inträde på Skansen!

För er som gillar att gå på Skansen med barnen passa på när de har FRI ENTRE lördagen den 17 mars om du ä COOP medlem 🙂 Det gäller gratis inträde för 2 vuxna och 4 barn – så passa på att gå dit då om ni vill kolla på björnar, lodjur, älgar, sälar och bara ha en mysig dag tillsammans. Bor du inte i Stockholm kanske det är ett bra tillfälle att ta en dagstripp eller en weekend till Stockholm just den här helgen?! Barnen kommer nog att älska det!!!

Hade jag inte jobbat den helgen hade jag direkt gått dit, så jag hoppas maken tar med sig Oscar dit 🙂

Guidad tur till nordiska djur

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej Lina! Du, jag och Rickard funderar på en utlandsresa i mitten/slutet på maj, har du något tips på vart det är bra att åka? Vart det har hunnit blivit varmt och sådär 🙂

    Synd föresten att du jobbade den helgen som du skriver om, jag och R ska till Sthlm då och jag tänkte om vi skulle hinna ses en snabbis 🙂

    Ha det bra!

    Puss och kram Sabine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *