Australien med barn!

Jag blir alltid så GLAD när ni läsare kommenterar eller mailar mig! Det spelar ingen roll om det är frågor eller bara som mailet nedan som jag fick, helt enkelt massa positiv feed back på min blogg 🙂  Detta gjorde verkligen min dag! Jag bloggar ju verkligen för min egen skull och för att jag tycker det är jätte KUL, men blir ännu mer glad när ni läsare hör av er!

Hej Lina!
Jag läser din blogg ofta och får många bra tips och idéer till våra resor med våra tre barn. Jag tycker verkligen om din blogg :0)
Just nu är vi på våran absolut längsta resa hittills. Vi är i Australien och bor i Adelaide. Min mans syster bor här med sin familj så vi är här och hälsar på och ska bo här i tre månader. Jag och min man har tre barn (Julia snart 7 år, Ludvig 4½ år och Matilda precis fyllda 1 år) så vi är föräldralediga. Vi har precis börjat våran resa och landade här i Adelaide förra söndagen, efter lång men häftig flygresa och 30 tim i Singapore. Vi ser verkligen fram emot vårat äventyr här i Australien, Adelaide. Planen är att bara få vara tillsammans utan vardagsstress och att få uppleva ett nytt land tillsammans. Vi kommer att göra utflykter hit och dit men hela tiden utgå från Adelaide. Du får gärna kika in på våran blogg. 
Tack för att du delar med dig av dina äventyr med din familj!
Mvh Jenny
Bild lånad ifrån Jenny
Jag har en dröm att det är att nån gång i livet få besöka Australien tillsammans med min familj! Nu inspireras jag massor av Australien i Jennys blogg och får dessutom massor av härliga tips. Kika gärna in och läs om hur deras långa flygresa med alla barnen gick och hur de har det i Australien. De verkar ha det så himla bra! Så bland mina Turkiet inlägg så får ni läsa lite om Australien oxå 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *