Här är semesterkronan starkast

Jag hittade en riktigt bra artikel på DI om Här är semesterkronan starkast som jag tycker är riktigt läsvärd om man är intresserad av vart det kan vara mer prisvärt att resa.

”Lagom till ledigheten har riksbankens räntebesked stärkt kronan och därmed svenskens köpkraft i utlandet. Euron är rekordbillig, indiska rupeen och turkiska liran lika så. Så länge man undviker Australien och Schweiz är det livet på en pinne för semestrande svenskar.”

Å jag som precis hade min vän och hennes son här som nyligen eller i början av året har flyttat till just Schweiz och jag tänkte kankse ta med mig Oscar och åka dit och hälsa på några dagar i höst ?! 😉 Men vi börjar med vår lilla tripp till Turkiet i slutet av augusti och sen får vi se vart nästa resa bär av helt enkelt.

Livet på en pinne på Kuba 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Tack, vad mycket inspirerande tips jag fick inför semester – mycket intressant läsning 🙂 Här kommer jag garanterad att göra fler besök 🙂

  2. Tack, vad mycket inspirerande tips jag fick inför semester – mycket intressant läsning 🙂 Här kommer jag garanterad att göra fler besök 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *