Sommarkvällar när de är som bäst


Äntligen är sommaren här på riktigt. När juni månad kommer då är det verkligen sommar. Ni måste tro att jag är lite knäpp eftersom jag frivilligt valt att börja jobba heltid  när sommaren precis börjar. Detta har varit en ganska hektisk vecka för mig ett par tidiga mornar, kurs i Oslo och ännu mer plugg för en ny kurs imorgon innan jag är redo att bege mig upp i luften igen. 

Men veckan har bjudit på flera härliga sommarkvällar. I torsdags träffade jag ett av mina tjejgäng och vi hängde på en av mina favorit barer Orangeriet – som jag tycker är Kungsholmens mysigaste bar nere på Norr Mälarstrand. 

Vi drack bubbel, pratade om allt mellan himmel och jord njöt av den härliga sommarkvällen och den vackra utsikten. Och planerade en tjejweekend både till hösten och till våren – som jag verkligen hoppas blir av. Vi gillar att resa allihopa. 

Ni vet sommarkvällar när de är som bäst. 

Igår var det återigen en sådan härlig kväll. 


  Vi blev hembjudna till goda vänner Heidi med familj. Som bor i villa utanför stan. Som vi älskar att hänga hos vänner med villa och stor trädgård under sommaren. Det är verkligen lyxigt. Vi hängde mesta dels i trädgården, drack somriga drinkar, barnen lekte och lilla L utforskade deras stora gräsmatta. 

Vi grillade och njöt av värmen tills regnet började smattra på deras terass tak. Typisk svensk sommar ändå… härligt att lyssna på. 


Vi njöt av den godaste rawkladdkakan med svenska jordgubbar – svensk sommar när den är som bäst. Och drömde oss bort till olika resmål.. vem vet kanske blir det en resa framöver igen! Tre kryssningar har vi redan hunnit med i år tillsammans och vi lär hinna flera innan året är slut. 
Ännu har sommaren bara börjat och jag ser fram emot ännu fler härliga sommarkvällar. 

Spana också in

1 kommentar

  1. Svensk sommar är bäst, ingen protest! 🙂 Hoppas allt går bra med jobb, det tog ett tag för mig att komma in i rutinerna – men efter ett par veckor kändes typ allt som vanligt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *