Perfekt rese-ryggsäck!

Oscar har fått en ny jätte fin ryggsäck från Rofa, som har otroligt mycket fina saker och man kan göra väldigt personliga saker med att få barnets namn på sakerna eller kanske göra fina doppresenter åt andra.


Han ville gå till dagis tidigt imorse och ryggsäcken var packad och klar! Innan han ens hade fått på sig kläderna!


Ryggsäcken är en monsterrygga som finns i flera olika färger och det jag verkligen gillade med den, var ju att man kunde få Oscars namn inbroderat, då det är enkelt att veta att det är hans ryggsäck, då mer eller mindre alla barnen har en ryggsäck på dagis och det är lättare för fröknarna och veta vems det är och sen dessutom när man är ute och reser. När man reser på framför allt charter resor så är det ju mycket barn som reser och kanske till och med har lika ryggsäckar och nu vet vi vilken som är Oscars 🙂 Smart va 😉Ni minns väl den fina mössan Oscar har! Han älskar den och ofta när han får välja mössa själv så tar han fram den. Jag tror barn gillar när det är lite mer ”levande” på en mössa. Monstret tittar ju såklart på honom och sen är den ju trots allt lite färgglad fast den är svart!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *