Gravid . . .

Idag är jag riktigt nostalgisk……för exakt 2 år sen togs dessa bilder….egentligen helt ovetandes att jag skulle bli mamma JUST dagen efter…

Jag hade precis gått in i den 39e veckan, alltså v.38 så det var exakt 2v kvar till BF, på slutet var det alltid så kul att ta bilder på magen och i efterhand är jag jätte glad att vi tog bilderna. Så himla kul å se hur man såg ut….. En riktigt stor boll hade jag på slutet…å det var riktigt tungt för ryggen. 14 kg gick jag upp. Magen var egentligen inte så jätte stor, liksom en kula, men jag blev himla rund i ansiktet. Kanske syns på alla dubbelhakorna 😉 Å sen blev jag större över både lår å rumpa å för att inte tala om brösten 😉 Men det är ju bara normalt, så inget konstigt med det.

Jag minns såväl hur jag satt på söndag kvällen den 20 juni 2010 vid 22 tiden och lade upp dessa bilder på Facebook och insåg för mig själv att det var en liten kräfta jag skulle få 😉 Då sista dagen att bli tvilling var den 21 juni…..Å tänk såå FEL jag hade…..Mindre än 9h senare hade jag min lilla skrutt i famnen….

Det är verkligen tjusningen med att vara gravid, när man minns anar det så händer det. . . Å det bästa och starkaste minne för livet! 🙂

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *