Tredje gången gillt med kalas för Oscar

Oscars tredje och sista kalas var oxå jätte mysigt, men faktiskt lite lugnare än beräknat. Två barn blev sjuka samma dag så vi blev ”bara” 4 mammor & 4 barn – så det är ju lite skillnad på 8 personer och 12 pers. Men riktigt trevligt var det 🙂


Till Oscars tredje kalas hade jag beställt kalas artiklar med Babar tema på, då ett av hans favorit djur sen Thailand är elefant.


Det blev himla fint med alla kalas saker som jag beställde ifrån Kalaspinglan. I aug kommer jag även att ha en tävling i samarbete med Kalaspinglan där ni har chansen att vinna ett kalaspaket till ert barns kalas!


Oscar har blivit riktigt bortskämd med alla presenter nu, så igår när vi gick bort och lämnade en present trodde han att det var hans – skrutten 😉


Tårta tårta är hans senaste ord han älskar att kolla på sina tårtor och bjuda på dem. Men gillar inte att äta dem… Han är faktiskt inte så mycket för sötsaker och nöjer sig ofta med ett Mariekex eller en isglass och nån godis bit. Så länge han själv inte vill äta sötsaker så tänker vi heller inte uppmuntra till det. Jag tror mest han tyckte det var roligt att vara med att göra tårtorna och beskåda dem än att äta dem! Hans mamma har i alla fall ätit massor av allt – fyra dar i rad med massor av sötsaker 😉


Söta lilla Lisa & Oscar kalasar 🙂


Den yngsta gästen var Arvid som är född på min födelsedag å fyllde hela 5 månader i måndags, så det var ju såklart oxå nåt att fira!


Enklast var det när vi hängde i Oscars rum och kidzen kunde leka för fullt med allt!


Såklart fick barnen med sig en liten söt godispåse oxå, trots att det var måndag – är det kalas så är det!


Lilla söta Lisa hade ju bara världens sötaste kalas-outfit.

Vi hade ju även besök av söta lilla Ida & Elin men fattar inte hur jag kunde glömma bort att ta kort, med andra ord så var det inte så lugnt kalas ändå, mamman hade fullt upp!

Nu dröjer det väl drygt 1 år tills det blir kalas igen för den här unge mannen….får se hur mycket jag orkar då. Kanske vi nöjer oss med ETT kalas då 😉 Hihi….

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *