En heldag vid poolen :)

Idag blev det en heldag vid poolen, för att vi bestämde oss att åka in till Gamla Side på em.


Vi har hängt med Petra och Hugo hela dagen oxå. Jätte mysigt. Hugo och Oscar har lekt så himla bra och idag har vi till och med kunna hållt till mest vid lilla poolen så vi har kunnat sitta vid poolen och solat och hängt.


Hugo har fått en krokodil som barnen har gillat att åka runt på.


Mycket vattenrutchebaneåk har det oxå blivit.


Å Peter har lekt med kidzen i poolen en hel del.


Jag & Petra avnjöt ett glas rose medan Peter lekte med barnen 🙂


Dagen har vart otroligt varm… 36 grader var det på hotellets termometer när jag simmade i poolen. Jag trodde faktiskt inte det var så här varmt i Turkiet i början av juni…. Men det är skönt å vi njuter till fullo.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vad underbart det ser ut! Här i Göteborg har sommaren verkligen kommit av sig. Det är mulet, blåser som attan och regnar titt som tätt. Så NJUUUUUT!

    Kram kram

  2. Hej! Jag måste bara skriva och ställa en fråga och hoppas att du kan hjälpa mig. Vi håller på och ska boka en resa till Side och Sunwing resort west beach och det är verkligen super att du skriver så mkt om det! 🙂 Vi kommer att resa med vår dotter som då är 7 månader och vill därför har ett hotell som passar henne. Tror du att detta hotell skulle passa bra då? Det jag undrar främst är om det är solskydd över babypoolen, det syns nämligen inte på bilderna så jag tänkte att det är lika bra att slänga iväg en fråga 🙂 Jag hoppas att du kan hjälpa oss med detta. Och fortsätt gärna skriva om hotellet, jag har så svårt att bestämma mig så din info är guld värd!
    Ha en fortsatt skön semester!
    // Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *