Mamma Lyx!

Idag var det mormors tur att hänga på rummet medan O sover middag! Tror ändå de sover middag båda två?! Så jag passar på att solar på terassen med en massa tidningar idag. Ska snart gå och lägga mig rak lång igen och simma lite! Det känns väldigt enkelt att resa med ETT BARN och även avkopplande när man är två som delar på ansvaret! Frågan är hur det är att resa med två barn? Hur gör ni som reser med fler barn? Funkar det bra? Eller ni som reser ensamma? Let me know!


Jag får verkligen inte nog av denna atmosfären. Det är så fint här. Tänk om man alltid hade det så här underbart! Fast då skulle man ju inte uppskatta det lika mkt….


Vi har inte sett ett moln sen vi kom hit 🙂

Spana också in

5 kommentarer

 1. Va härligt det ser ut!

  Jag förstår att man blir irriterad när saker är borta på förskolan! Oftast blir det jobbigt för personalen också som märker att saker är borta då man kan spendera lång tid på att leta istället för att göra annat med barnen. Vanligast är nog att sakerna är i fel fack, men ibland försvinner sakerna spårlöst. Och det förblir ett mysterium!:P

  Jag är utbildat mellanstadielärare och har enbart haft ett lite längre vikariat i förskolan.

  Ha det så fint i värmen kram

 2. Guuud va härligt det ser ut – rena paradiset, jag förmodligen aldrig velat åka därifrån 😉

  Det hade vart kul att åka iväg på mässan, men tyvärr får det bli ganska sparsamt med utflykter inför bröllopet. Dels måste vi spara pengar, och dels så börjar jag på nya jobbet om 2 veckor så det kommer bli fullt upp med det, besök hos guldsmeden, svensexa för mannen osv…
  Men det kommer säkert fler tillfällen framöver 🙂

  Kram

 3. Jag under också hur det kommer att bli att resa med 2 barn men det kommer säkert att funka 🙂 tills dess har vi säkert blivit mer vana med 2 barn

 4. Vi har tre barn, den äldsta snart 5 år. Det går bra att resa, men man får räkna med att allt tar längre tid, kräver mer packning/smartare planering och man får sätta sig själv i sista hand när det gäller det mesta. Men det underlättar att välja hotell med bra pool och utrymmen för barnen och gärna ganska kort transfer från flygplatsen. Välja restauranger med lekplats/lekrum vilket många har på större turistorter, mkt uppskattat :-). Den tiden när man kunde sitta och läsa en tidning i lugn och ro på dagen försvann dock för länge sen :-).

 5. Har 3 barn & är kanske inte LIKA avkopplande semester man åker på 😉 alltid någon som är kissnödig,bajsnödig,törstig m.m.Men man vänjer sig med det å & njuter av dom få sekundrarna man får på dagen i en solatol =)
  All inclusive på barnhotell är såååå mycket mer semester än restaurang då barnen äter klart på 5min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *