Karibien med barn!

Har ni planerat nästa vinters semester? Jag har nog tidigare bloggat om det men vi är faktiskt lite sugna på Karibien eller Mexico till vintern, men inget är ju ristat i sten 😉 Få se var det bär av? Jag är ju även en stor älskare av Thailand som ni vet.

Men Karibien är ju fantastiskt att resa till med barn och nu kan ni hitta fantastiska Karibienrabatter oxå 😉

Bild lånad från Ving.

Aruba är ju som ni vet en av mina favorit paradis öar på jorden och dit kan man och ska man definitivt resa med barn! I love it 😉 Tänk dig att bara hoppa på ett direkt flyg och sen vips ca 10-11h är du i världens paradis med kritvit sand och turkos klart vatten – visst låter det frestande?

Har man kanske inte den största reskassan så kan man faktiskt komma väldigt billigt undan till andra sidan jordklotet till The Mill kan man faktiskt komma 2 vuxna OCH 2 barn för dryga 40 000 kronor och det är rikigt bra pris för 2v med flyg OCH hotell för alla 4!  Vill man bo lite lyxigare och ha all inklusive kostar det bara dryga 60 000 att åka till Divi Aruba som ligger precis på stranden dessutom!

En klassisk bild från Aruba på dessa härliga stolar på stranden. Dessa stolar brukar ofta komma med i tidningsrepotage om Aruba, kanske sitter du där med din familj snart och har ett fantastiskt fint familjeporträtt i fotoalbumet på familjen eller varför inte nästa års julkort 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *