Snapshots från Fuerteventura

Knappt ett dygn har jag tillbringat på den vackra Kanarieön Fuerteventura. Jag minns att det är nästan 8 år sedan jag var där senast, för jag var gravid med min stora son och minns så väl den härliga morgonpromenaden längs havet.

Det blev såklart en favorit i repris på denna korta vistelse på Fuerteventura. Jag stannade upp för att höra vågornas brus, finns det något mer avkopplande?!

Jag och min väninna startade morgonen med en lång powerwalk längs strandpromenaden. Det gjorde nytta för både kropp och själ efter den 14-timmars långa arbetsdagen, dagen innan. Strandpromenaden är lång och härliga och det funkar även bra att gå med barnvagn längs med den.

Ett kort besök på stranden blev det också för att känna på havet. Vädret var ok, dryga 20 grader och växlande molnighet denna härliga morgon.

Vi avslutade med en färgsprakande och nyttig frukost på vårt hotell innan det bar dags att hoppa i uniformen och flyga hem igen.

Fuerteventura jag hoppas vi ses snart igen!

Jag är så sugen på en träningsresa till Fuerteventura.

Har du besökt ön?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.