Mor+Dotter resa!

Nej, det är inte jag som ska ut och resa. Detta är ytterligare några frågor som jag tidigare bloggade om i Höstresa med barn 🙂 Jag tycker verkligen det är kul att leta och kolla resor och förslag, så maila mig bara så kan jag leta åt dig om du vill när jag har tid och komma med förlag 😉

Hej igen!

Supertack för bra svar! Vi kan tidigast åka 26/10, eftersom höstlovet infinner sig den 29/10 så kan vi vänta tills höstlovet är över och åka efter det alltså v 46. Är det fortfarande varmt på Cypern då? Eller kanske det är Kanarieöarna eller Egypten som gäller även om det blir lång flygresa. Det som är viktigast är att det är varmt, finns barnklubb och gärna någon slags träning/spa på plats för oss mammor och gärna ett mysigt ställe med lite shopping (men inget måste). Vi ska boka typ nu och inte vänta på sista minuten, helt rätt – blir svårt när man åker med barn. Budgeten är lite stram – det får inte dra iväg för mycket – max 15.000kr/familj (mamma+dotter). Gärna all-inklusive men inte ett måste.
Kram Ulrika

 Jag har hittat ett super bra erbjudande åt er nu till Fuerteventura. Åker ni till ClubHotel Riu Oliva Beach Resort måndagen den 5 nov så kan ni resa allihopa 2 vuxna + 2 barn från dryga 26 000 kr från Arlanda och då har ni även All inklusive med i priset, så billigare än så har jag svårt att ni kan få.  Vill ni resa 1v tidigar så får ni betala dryga 5000 extra och sen beror det ju såklart på vilken typ av rum / boende ni vill ha och vilka tillägg ni väljer?! Men detta hotell är ett 3 stjärnigt hotell som är barnvänligt med skandinvisk barnklubb.

Kan detta vara nåt måntro? Kan spana vidare annars 😉

Barnvänliga hotell ClubHotel Riu Oliva Beach Resort.

Bild lånad från Ving.

Nån annan som är sugen att resa till Kanarieöarna? Missa inte att Ving har bra rabatter till Kanarieöarna fram tills på onsdag 16 maj! Ni hittar många fler alterbativ där!

Spana också in

1 kommentar

  1. Tusen tack för ditt svar och ditt tips – det lutar åt att det blir Kanarieöarna i höst, super!!!

    Kram Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *