Packar inför en Weekend!

Nu håller jag på att packar inför vår lilla weekend eller hotellnatt på Alfonshotellet. Men vad mycket grejer det är som behövs med trots at vi bara ska vara borta EN natt !


Jag försöker i alla fall begränsa mig till en Weekend Bag för mig och Oscar och sen min handväska med diverseprylar .

Men man måste ju ändå ha med välling+vällingflarra, Pippi & speldosan, några småleksaker, våtservetter, blöjor, två ombyten åt O  – man vet ju aldrig vad som händer, medeciner, pyjamas, tandborste, DVD + filmer och lite snacks åt honom.

Är precis på väg till förskolan och ska hämta honom och maken kommer väl hem om typ 1h så ska vi åka ut till Älvsjö, men samtidigt kan ju denna bilresan ta lååång tid oxå….man vet ju aldrig med Stockholms rusnings trafik, så vi lär ju gardera oss för bilresan oxå 😉

Häng med till Alfonshotellet!!!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *