Sommar, sol & solskyddskräm 


Äntligen verkar sommaren har kommit på riktigt. Det råder ju nästan utlandsvärme i Sverige – om man får säga så. Jag älskar verkligen sommaren, solen och värmen. Men till det hör oxå BRA solskyddsprodukter. 


Just nu använder vi dessa från ACO. Favoriten är verkligen Kids Sun Spray som är väldigt enkel att smörja in sonen med. Sprayen funkar bra i alla olika vinklar och har solskydd 50+ vilket jag definitivt tycker man ska använda på barn. 

Själv använder jag också gärna spf 50 i ansiktet och där huden är tunn. Beroende på hur stark solen är. 

Jag har även sett till så sonen har en solskyddskräm på förskolan. Det känns otroligt viktigt när det är så varmt och soligt ute, så han även blir insmord på dagen där, eftersom de mesta dels är utomhus på hans förskola. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.