Happy Hour på resor!

För er som har tänkt att resa i augusti / september får ni inte missa detta;

Happy Hour hela helgen på Ving.se

Nu i helgen är det återigen dags för Happy Hour, där du har chansen att boka charterresor till fantastiska priser. Den här gången kan du fynda resor till Medelhavet i augusti/september. Du ser alla aktuella resor här nedanför. Vi slår upp Happy Hour-portarna på fredag kl. 12.00 och håller öppet hela helgen, ända fram till midnatt på söndag. Skynda att fynda!

OBS! Happy Hour-resorna kan endast bokas på Ving.se och hela resans pris betalas direkt i samband med bokningen. P.g.a. den höga belastningen går resorna inte att boka per telefon. Vill du få tips om nästa Happy Hour före alla andra? Gilla oss på Facebook så får du tjuvkika på alla fyndresor en dag tidigare.

 

Bland annat kunde man resa till Sunwing Resort & SPA Cala Bona i slutet på augusti från 3990 kr, vilket är ett väldigt bra pris. Jag har aldrig tidigare vart där, men är riktigt sugen på att åka dit!

Hotell Sunwing Resort & Spa Cala Bona - allt för en lyckad barnsemester.

Bild lånad från VING

Spana också in

1 kommentar

  1. Bra å fint hotell men stranden vid hotellet är i det minsta laget. Byn i sig är inte direkt händelserik och kallas i folkmun för tyskbyn. Ska man bo på Sunwing på Mallorca finns inget som slår Sunwing Alcudia. Å Alcudia by är fantastisk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *