Bokat av vår maj resa :(

Detta trodde jag faktiskt inte skulle hända….Men jag har klantat till mig…. Så jag var tvungen att boka av vår resa i maj till Ocean Beach Club på Kreta, som jag har sett såå mycket fram emot… 🙁

Nu undrar ni ju såklart säkert varför jag har bokat av den?! Å jag får faktiskt skylla mig själv….. I februari när jag bokade resan så passade jag på att lyxade till det med en Clubhouse Suite som såg riktigt nice ut med direkt poolacess, men det som jag fick se sen var att den som vi hade bokat hade ingen inhängnad terass, utan direkt till poolen…… Vilket jag känneratt det passar inte oss att passa en NÄSTAN 2-åring som älskar att bada och skulle nog alltid göra det om han fick…..det skulle inte direkt bli en lugn semester för oss 😉 Så nu i veckan när jag skulle boka om och ta en suite med inhängnad terass och pool access så fanns det såklart inte. Hotellet verkar vara väldigt populärt och fullbokat 🙁

En annan orsak som även spelade in är att A/C´n inte ”fungerar” under maj månad och vi hade just bokat 24-31 maj….. Så jag hade med andra ord klantat mig helt och inte läst allt det finstilta som man verkligen borde göra när man bokar en resa 🙂 Så läs allt ordentligt INNAN ni bokar en resa är ett hett tips från mig!

Men vi deppar inte ihop för det, en ny resa för juni är bokad istället och Oscar ska få bada en hel vecka i juni istället 😉 Mer om de bloggar jag i ett annat inlägg. Så hoppas jag vi får tillfälle att boka en bra lägenhet som passar oss på Ocean Beach Club vid ett annat tillfälle istället. Kanske på vår sensommar / höst resa eller nästa vår istället 🙂

Har du vart på OBC? Om, gillade ni det? Jag tycker hotellet ser grymt nice ut och vill verkligen besöka det!!!

Spana också in

1 kommentar

  1. Jasså hade du bokat Kreta!? Var det därför du gillade mitt val av resa hi hi. 🙂

    Har inte allt tänkt på det med AC men jag åker ju i Juni så då ska det inhte vara några problem. Hoppas nu vår resa blir lyckad! 🙂

    Hoppas ni hittar något bra!

    KRAM!♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *