Utsikt från Cockpit!

Vet ni vad detta är???


Det ser nästan ut som en julgransbelysning 😉 Men det är faktiskt startbanan på en flygplats på kvällen innan man ska lyfta! Massor av lampor och alla lampor betyder olika saker…


Eftersom jag flög passiv halva vägen hem från Thailand idag fick jag nöjet att sitta i cockpit under starten! Det är väldigt facinerande att få se hur ett flyget lyfter, jag blir lika imponerad varje gång hur ”enkelt” det verkar …. 😉

När jag var barn och reste utomlands minns jag att jag fick nästan alltid gå in i cockpit under flygningen. Men tyvärr får man ju inte det längre…. Jag tror alla flygbolag har förbud på det sen 11 september….

Men vill barn kolla in o cockpit brukar det inte vara några problem att göra det när flyget har landat och man ska kliva av?! Man kan ju i alla fall alltid fråga om man får kika in 😉 Har man tur kanske svaret blir ja!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *