Veckans Favorit Blogg :)

Jätte skoj att jag har blivit utsedd till Veckans Favorit Blogg igen hos Allt För Föräldrar 🙂

VARMT VÄLKOMNA HIT ALLA NYA LÄSARE 🙂

Kul att just DU har hittat hit!!! Hoppas du får mycket glädje av min Resor och Barn blogg ?!

Just nu befinner vi oss i Thailand på Oscars 6;e utlandsresa på 21 månader, så nu får ni hänga med oss till Thailand drygt 1 vecka till. Tyvärr har ju lill skrutten blivit sjuk 🙁 Så det är lite tråkigt, men han är väldigt pigg och glad ändå, så vi gör det bästa av situationen ändå för att ha en underbar resa tillsammans och massor av familjemys 🙂

För övrigt hittar du massor av bra tips när du ska ut och resa med barn som till exempel packlista, flyga med barn tips och väldigt ofta tipsar jag om bra erbjudanden på resor eller andra bra saker åt barn inför resor och har titt som tätt roliga tävlingar. Passa på och tävla om en solskyddsdräkt åt ditt barn inför sommaren eller nästa resa utomlands!

Sen är det ju alltid skoj och få veta vilka som läser bloggen, så lämna gärna en kommentar eller maila mig på lina_g80@hotmail.com om du undrar över något !

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *