4-årigförlovningsdag :)

Idag firar jag & min Man 4-årig förlovningsdag 🙂 4-år sen han friade till mig . . .  😉

I Dubai på stranden gick han ner på knä och friade – ni kan ju bara gissa hur romantiskt det var 😉

Åren bara går…..jag tycker det var nyss…..men 4 år går snabbt…och nu firar man ju knappt det heller, nu firar vi ju hellre bröllopsdag 😉 Men på lördag ska vi i alla fall fira lite 😉 Vi tar tillfällena i akt och firar det mesta 🙂 Hur gör ni???? 😉 Firar ni mkt?!

Inom kort ska ni oxå få läsa om resa med barn tips till Dubai såklart 😉 Jag älskar Dubai och det är en av världens häftigaste städer som har hur mycket som helst att erbjuda 😉

För att bara nämna något,  världens enda 7-stjärniga hotell Burj Al Arab ligger ju i Dubai 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *