Flygresan till Thailand!

10,5h blev flygresan till Thailand! Lääänge tänkte jag när vi lyfte från Arlanda men det gick över förväntan väldigt fort och otroligt bra! Vi hade turen att Oscar fick faktiskt ett eget säte som han kunde utnyttja hela tiden i luften och det var verkligen lyxigt! Vi hamnade långt bak i flyget där man bara satt 2 bredvid varandra vilket verkligen var skönt så man slapp störa någon annan! P fick flytta till den andra lediga platsen, så jag satt mesta dels med Oscar!


Först var han tvungen att studera vad det var i hans lilla Baby Meal, där i var det en banan, en liten youghurt och en frukt puré burk och tro mig eller ej men han som knappt inte har ätit en frukt puré burk sen han fyllde 1år slevade i sig både yoghurten och frukt puré burken själv 😉


Jag hade ju med mig en hel del små leksaker åt honom, men han var väldigt nöjd länge med ett litet pysselkit där man satt och klistrade figurer!


När han blev uttråkad invigde vi hans lilla portabla DVD och kollade på Pippi och det funkade hur bra som helst!


Mys i stolen med lite chips & Pippi! Här har oxå byxorna hunnit bli blöta, en Capri-Sonne var kul att dricka själv, men även trycka ut då det bara flög i sätet! Tur att det var skinnstolar så det gick lätt att torka bort.

Oscar fick även vanlig barnmat som jag hade beställt, köttbullar och mos, men han var tyvärr inte så sugen på det! Dock åt han lite bröd och smör i alla fall, för sen var det ju dags att sova!

Han somnade faktiskt in runt 21 tiden och sov som en stock o sitt säte och sen med fötterna eller huvudet i våra knän!

Dock sov han bara dryga 3,5 h för sen började hans pappa och knöla med hans huvud och var rädd att han skulle få nackspärr, så han väckte honom…..!

Men han var väldigt lugn och trött, det var ju mitt i natten, så han satt mest i mitt knä och myste och vi kollade på filmen RIO som de visade på ombord TV skärmarna 🙂

Sen var det ju åter igen dax för en matservering innan vi landade. Då blev det en kall frukost, så vi käkade lite smörgås med goda pålägg och frukt, vilket var bra innan vi skulle landa för sen kan ni ju gissa vem som deckade i min famn under inflygningen!


Så vi var ju inte så sugna på att väcka honom när vi hade landat… Han sov verkligen som en stock då, och jag lade ner han i båda sätena medan vi packade ihop allt vårar handbagage…

Med andra ord en underbar flygtur utan skrik och gnäll 🙂 Det fick faktiskt andra barn stå för på den här flygresan, många andra barn & infants var det ombord och jag tror tom en hade kolik för den skrek så mkt…..tyckte så synd om föräldrarna!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *