Flajts nya lekhörna på Arlanda – Perfekt för lek innan eller efter en flygresa

För barn med spring i benen kan väntan på flygplatsen innan flyget avgår vara jobbig och tråkig. Men på Arlanda har de ganska nyligen renoverat och gjort nya lekytor. De har även skaffat en egen maskot som heter Flajt och lekhörnan påminner lite om en flygplats.

Här kan barnen leka av sig ordentligt före resans start. Tillsammans med Flajt får barnen kunskap om hur bagaget tas om hand, hur det fungerar i flygtrafikledningstornet och i säkerhetskontrollen på ett lekfullt sätt.

Lekytorna finns på alla terminalerna. Den vi besökte ligger på terminal 5 i närheten av gate 5-6. I lekhörnan finns även en toalett med skötbord och stolar i anslutning till lekhörnan som föräldrarna kan sitta vid.

Här lekte våra barn för fullt innan vi flög till Zürich och skulle till Alperna.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *