Solskyddskrämer åt barn!

Jag inventerade precis våra solskyddskrämer och insåg att det knappast räcker i 2 veckor i Thailand…..


Dessa har jag till Oscar men spf 50 var nästan slut så imorn måste jag verkligen gå och köpa ny solskyddskräm åt honom framför allt, men även åt oss. Jag blir så ARG på mig själv för jag brukar alltid förbeställa taxfree varor och är alltid ute i god tid med sånt, men glömde helt av att beställa solskyddskrämer som jag hade tänkt att göra oxå…… 🙁 Så ett smart tips är ju såklart att förbeställa solskyddskrämer på taxfree till utresan på er flygresa, priserna brukar ofta vara mycket lägre än i Sverige och på resmålet 😉


Dessa är åt mig och maken, ja maken kommer nog såklart inte använda lipsticket, men jag älskar det då de smakar så gott och luktar gott 🙂 Hawaiian Tropic är ett av mina favorit märken vad de gäller solskyddskrämer! Men inser nog att spf15 räcker nog inte särskilt långt för Thailand i 2v, jag måste nog köpa högre  både till kropp och ansikte!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *