Internationella Pannkaksdagen

Visste ni om att det är Internationella Pannkaksdagen nästa vecka? På tisdag den 12 februari? Annars vet ni det nu! Jag & Oscar passade på att fira det till fullo idag, eftersom jag själv älskar pannkakor och inte är hemma den dagen. När man äter pannkakor tycker jag att de ska vara riktigt goda så jag har alltid i lite socker och grädde. Denna gången testade jag det med Total Sweet Xylitol, 100% naturligt björksocker som dessutom är mycket nyttigare än vanligt socker!


Äntligen har jag fått Oscar att gilla pannkakor! Så himla skönt för det är ju så enkelt att göra och gott! Perfekt att ha även som mellis eller ha med sig som lunch när man är på resande fot.

Gillar dina barn pannkakor?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *