Zunblock Sunshade

Ett Sunshade kan även vara bra att ha på sin vagn. Detta Sunshade från Zunblock  har dessutom UBF 50+  i sig.

Sunshade från Zunblock är ett mycket bra solskydd som effektivt skyddar barnet i vagnen från farliga solstrålar.

Solskyddet som är i färgen svart är enkelt att matcha till vagnen, vilket gör att det blir snyggt på den. Solskyddet är dessutom flexibelt och passar olika typer av vagnar, allt från sulkys som liggvagnar så länge vagnen har en sufflett.
En bra finess är att du kan dra ner solskyddet om barnet sover, då täcker det nästan hela vagnen. I och med att det är en bra ventilation i tyget är det heller ingen fara att barnet får fålig luft. Flexibiliteten gör att du kan ha samma solskydd till olika vagnar, när du inte använder skyddet kan du förvara det i en påse som följer med.

Att skydda barnet från solen när det ligger eller sitter i vagnen är jätteviktigt eftersom barn har väldigt känslig hud som lätt blir bränd av solens starka strålar. Solskyddet har en inbyggs solskyddsfaktor, UPF 50+.

Just ni kan ni köpa det för endast 299 kr i Allt För Föräldrars Webshop 😉

Zunblock Sunshade Solskydd för barnvagnar

 

Missa inte tävlingen som pågår just nu och du kan vinna en fin Sunsuit från just Zunblock 🙂 Den avslutas ikväll!

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *