Freedom Beach

Trotts att jag har vart i Thailand otaliga gånger så har jag långt ifrån vart på alla paradis ställen och guldkorn som Thailand har. Idag åkte vi till Freedom Beach, en strand som man endast kommer till med båt och som jag aldrig besökt innan.


Det var verkligen paradiset, lugnt, stilla, lite folk och alldeles klar turkost vatten att bada i 🙂 Nuförtiden är det ju inte alltid så klart och fint vatten överallt på alla turist orter. Exempelvis Patong Beach skulle jag aldrig resa till på semester med Oscar. Alldeles för rörigt, för mkt folk och trafik….

Men självklart kan man ju åka in dit en dag eller två, men där tycker jag definitivt inte att semester lugnet finns!

På Freedom Beach var även några barnfamiljer, de flesta med lite större barn än Oscar, så de såg riktigt härligt ut! Det positiva med stranden var att det var mycket skugga från palmerna vilket såklart är skönt när solen steker och det är varmt. Perfekt för barn att leka i skuggan.

Dock var matupplevelsen ingen höjdare där. Det fanns bara en restaurang och man var tvungen att förbeställa maten direkt man kom dit… Man vet ju kanske inte direkt efter frukost vad man är sugen på till lunch. Vi var ett stort sällskap och alla fick ändå inte all mat de hade beställt…. Well well jag rekommenderar ändå att åka till Freedom Beach för det var verkligen paradiset 🙂

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *