Potette Plus

Visste ni att det fanns en portabel potta att ha med sig? En Potette Plus som man enkelt och smidigt kan packa med sig på sina resor eller utflykter så barnet lätt och snabbt kan göra sina behov 🙂

Jag hade faktiskt ingen aning om att det fanns då vi inte riktigt har börjat med pott-träningen. Vi har faktiskt börjat lite grann med potta innan jul, för att han ska lära sig, så han vet vad pottan är och brukar kissa i den ibland på kvällarna eller mornarna när vi byter blöja.

Jag vet inte riktigt när det är läge att börja pott-träna på riktigt? Hur har ni gjort? Jag tänkte en smart idé för oss är ju när vi är i Thailand i mars och sen kanske fortsätta med det ordentligt i sommar när han är 2 år?!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *