Idag är det ingen vanlig dag. . .

. . . för idag är det Liniz´ födelsedag – HURRA HURRA HURRA 😉

Min födelsedag 2008 firades i New York 🙂 Jag älskar verkligen New York, en av de bästa städerna i världen. Så har du inte vart i New York kan jag verkligen rekommendera att resa dit 🙂

De skojade till det på den restaurangen vi var på och satte ljus i både en drink och ”tårtan” som restaurangen vi var på bjöd på!

 

Sitter och funderar på vart jag har firat mina senaste födelsedagar och eftersom jag älskar att RESA så har många av mina födelsedagar firats utomlands. 2007 var jag ute och backpackade i Asien och då minns jag vi var på Bali på min födelsedag och firade på en fiskerestaurang med färsk fisk och skaldjur på stranden och om jag minns rätt så har nog mina födelsedagar både 2009, 2010 och 2011 firats i Thailand.

Här är en bild på en av mina bästa vänner, som jag firade min födelsedag tillsammans med 2009 i Thailand. Dock gick hon bort väldigt tragiskt i en trafikolycka i Thailand och det var så hemskt, en sån ung och fin människa, jag saknar henne enormt mycket.

Trafiken i Thailand är jag livrädd för, speciellt efter det som hände min älskade och fina lilla  vän . . .

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *